BOILER ΗΛΙΑΚΟΥ GALAXY PLUS / INOX ΤΡΙΠΛΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ GLASS 300 L


ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ BOILER

 
 • Τα μπόιλερ των ηλιακών προστατεύονται εσωτερικά από τη διάβρωση με υάλωση από γνήσιο υαλόκραμα της Bayer Γερμανίας & Ferro Ολλανδίας (κατά DIN 4753) ψημένο στους 830 βαθμούς Κελσίου
 • Η μεταλλική κατασκευή τους από ειδικό χάλυβα 1204 V.E. 2.5mm  είναι ιδανική από άποψη ποιότητας υλικού και κατεργασίας αυτού για να δεχτεί σωστά την επίστρωση του γυαλιού.
 • Η εξωτερική τους επένδυση είναι από ανοξείδωτο (inox) περίβλημα.
 • Η μόνωση τους είναι από πολυουρεθάνη και η έγχυση της γίνεται με αυτόματο μηχάνημα σύγχρονης τεχνολογίας νέας γενιάς με στόχο την επίτευξη της άριστης πυκνότητας (40 έως 45 kg/m3) του υλικού. Το πάχος της μόνωσης της πολυουρεθάνης είναι 60mm.
 • Οι παροχές κατανάλωσης και εξαερισμού των μπόιλερ είναι από ορειχάλκινες επινικελωμένες , ενισχυμένες κατά DIN προεκτάσεις, βιδωμένες στεγανά σε εσωτερικές ενισχυμένες μούφες για την αποφυγή πιθανής διάβρωσης από τις εσωτερικές καιρικές συνθήκες. Οι παροχές του κλειστού κυκλώματος είναι από σωλήνα γαλβανιζέ (υπερβαρέως τύπου) βιδωμένες και αυτές στεγανά σε εσωτερικές ενισχυμένες μούφες.
 • Οι ροζέτες στα σημεία των παροχών είναι από inox και όχι λάστιχο, εξασφαλίζοντας έτσι την μέγιστη αντοχή στον χρόνο.
 • Η συσκευασία τους γίνεται με καλουπωτά, ανθεκτικά φελιζόλ για ασφαλέστερη μεταφορά και αποθήκευση.
 • Ηλεκτρική αντίσταση 4000 Watt, θερμοστάτης ασφαλείας και ανόδιο για πλήρη προστασία.
 • Περιμετρικός εναλλάκτης κλειστού κυκλώματος που καλύπτει έως και 80% το μήκος του δοχείου νερού χρήσης για πολύ γρήγορη μετάδοση θερμότητας.
 • Το ειδικό αντιψυκτικό υγρό που χρησιμοποιείται στο κλειστό κύκλωμα ενισχύει την απόδοση του ηλιακού θερμοσίφωνα, τον προστατεύει από την παγωνιά και δεν επιτρέπει την επικάθιση αλάτων στους σωλήνες του συλλέκτη. Το κλειστό κύκλωμα (μανδύας) όπου κυκλοφορεί το αντιψυκτικό υγρό είναι ανεξάρτητο και δεν επικοινωνεί με τη δεξαμενή νερού.
 • Οι ηλιακοί θερμοσίφωνες είναι κατασκευασμένοι απο 100% ανακυκλώσιμα υλικά.
 • Διαστάσεις μπόιλερ (Δ x Υ): 580 x 1750 mm
 • Βάρος: 105 kg
 • 5 χρόνια εγγύηση
 •  

   

  Πιστοποιήσεις!  Με πιστοποίηση ΕΝ ISO 9001:2008

  και σήμανση 

  CE της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

   

   

   

   

  Αντοχή στην υπερθέρμανση!

   

  Όλα τα Galaxy boiler δοκιμάζονται σε τέστ αντοχής έως και τα 20 bar πίεσης για διαρροή έτσι ώστε να αντέχει ακόμη και τις πιο ακραίες υπερθερμάνσεις του Ελληνικού καλοκαιριού.

      

  Αγοράζω από την Electronica AE!

   

   

  Δραστηριοποιούμαστε στο χώρο από το 1984 ! Είμαστε η μεγαλύτερη εταιρία ψύξης - θέρμανσης στην Β. Ελλάδα και όχι μόνο! Έχουμε χιλιάδες ευχαριστημένους πελάτες που μας τιμούν με την εμπιστοσύνη τους!

   

   

   

   

  Αποστολές σε όλη την Ελλάδα! Συνεργαζόμαστε με όλες τις μεταφορικές εταιρίες και αποστέλλουμε τα προϊόντα μας σε όλη την Ελλάδα με το οικονομικότερο δυνατό κόστος.

   

   

   

   

  Παραλαβή από την εταιρία μας! Μεγάλη πλειοψηφία των προϊόντων μας είναι άμεσα διαθέσημα στις αποθήκες της εταιρίας και είναι έτοιμα προς παραλαβή οποιδήποτε στιγμή. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε και να σας γνωρίσουμε από κοντά.

   

   

   

   

  Έως και 36 δόσεις! Δεχόμαστε όλες τις πιστωτικές κάρτες, και έχουμε την δυνατότητα να κάνουμε την αγορά σας σε πολλές δόσεις, με ιδιαίτερα ανταγωνιστικό επιτόκιο, ώστε να σας διευκολύνουμε στην αποπληρωμή. Ρωτήστε μας και για την δυνατότητα ΑΤΟΚΩΝ δόσεων!

   

   

   

  Τεχνική υποστήριξη! Διαθέτουμε την τεχνογνωσία και τους κατάλληλους πιστοποιημένους τεχνικούς ώστε να σας λύσουμε οποιοδήποτε τεχνικό πρόβλημα ή απορία μπορεί να έχετε.

   

   

   

   

   

  Μελέτες και τεχνικές λύσεις! Η εταιρία μας, διαθέτει διπλωματούχους Μηχανολόγους και Ηλεκτρολόγους Μηχανικούς, έτσι μπορεί να σας προσφέρει τις αρτιότερες τεχνικά λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας.